Top 5 karácsonyi reklám 2015

Közelegnek az ünnepek, így nem vennénk túl komolyra a figurát, inkább megmutatjuk mivel nyűgözték le a nagyközönséget (és minket) a nagy márkák Karácsonykor.

johnlewis

Az évnek ebben a szakaszában az emberek többsége érzékenyebb és nyitottabb, ezért a top reklámok többsége erre épít. De nézzük a kedvenceinket:

5.

A tökéletes példáját láthatjuk a klasszikus karácsonyi zeneszámra felfűzött, csodás képivilággal bíró reklámnak, az Aldi klipjében.

4.

Az EDEKA igazi könnyfakasztó karácsonyi klipet kreált, melyen még azoknak is kicsordul a könnye, akiknek amúgy soha. Egy laza 43 milliós nézettséget hozott ez a reklám, mely nem csak az ünnepekre vonatkoztatható, hanem játszódhatott volna bármikor, de így még erősebben hatott az emberek érzelmeire. Tökéletes koncepció, tökéletes megvalósítás.

3.

A 3. helyen a Sainsbury szupercuki reklámja szerepel, csodás üzenetet közvetítve: segíteni és megosztani jó! Reméljük, hogy az üzenet mind a 26 millió emberhez elér, aki megnézte ezt a klipet. 🙂

2.

Ha az EDEKA reklámon nem sírtál, ezen a John Lewis klipen tuti fogsz! Az alapötlet egyszerűen zseniális, melyet továbbgondolva ugyanoda jutunk, mint az EDEKA-nál, ám mondanivalójukat sokkal cizelláltabban és ötletesebben tálalják.

1.

Kicsit szembementünk a megszokottal és egy kevésbé csöpögős reklámot választottunk a legjobbnak. A Duracell csodás érzékkel lovagolta meg a Star Wars őrületet és a Karácsony témáját egy videóban, pacsi az ötletgazdának és a marketingeseknek!

Boldog Karácsonyt kívánunk minden kedves olvasónknak!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s