Kis céged van? Használj Google Hangouts-ot!

Ha nem ismered a Google Hangouts-ot, eláruljuk, ez egy nagyon egyszerűen használható platform a Google-től instant üzenetküldésre és videó chatelésre. Tudsz vele kommunikálni a családoddal, kollégáiddal, ügyfelekkel és vásárlókkal, legyenek bárhol is a világon, táblagépen, okostelefonon, asztali gépen egyaránt.

hangouts

Kisvállalkozásként több okod is lehet használni a Hangouts-ot, melyet amellett, hogy sokoldalúan kihasználhatsz, még telepíteni is rendkívül egyszerű! Nincs más dolgod, csak ellátogatni erre az oldalra: https://plus.google.com/hangouts és a Közvetített Hangouts-beszélgetés indítása gombra nyomni (kék, téglalap alakú gomb, a képen angol felirattal: Start a Hangout On Air). Ezután egy felugró ablakban megadhatunk magunkról néhány alapvető információt valamint megkapjuk a lehetőséget az azonnali sugárzásra, de el is halaszthatjuk azt későbbre.

blog

Ilyen egyszerű a beállítási „folyamat”, de annál nagyobbat dobhat a kis vállalkozásokon. 3 módon lehet használni a Hangouts-ot, hogy elősegítsük a cégünk napi műveleteit, megmutassuk a szakértelmünket és kiváló ügyfélszolgálatunkat.

  1. Vevőszolgálat

A Hangouts lehetővé teszi, hogy személyre szabott, face-to-face ügyfélszolgálatot üzemeltessünk akár a világ túlfelén élő vásárlóinkkal/ügyfeleinkkel is. Válaszolhatunk egyből az ügyfelünk panaszaira, kérdéseire, stb. Így személyesen kapcsolódhatunk vásárlóinkkal és egy ingyenes elérhetőségi lehetőséget biztosítunk számukra, ha sürgősen szükségük van a segítségünkre.

  1. Üzleti találkozók és együttműködések

Ha van távoli alkalmazottunk, akkor a Hangouts-ot nekünk találták ki! Ezen keresztül kapcsolódhat a csapatunk minden tagja egymással, legyenek bárhol is a világon. Egyszerűbben kommunikálhatunk az aktuális fejleményekről, hírekről és cserélhetnek gazdát a frissebbnél frissebb ötletek és javaslatok. Ugyanígy szervezhetünk ezen keresztül üzleti meetingeket is, akkor is, ha a felek messze vannak egymástól.

  1. Üzletnövelés

A Hangouts segítségével nagy előnyre tehetünk szert, ha növelni szeretnénk a vállalkozásunkat. Néhány ötlet erre:

-interjúk
-virtuális továbbképzés a dolgozóknak
-webszemináriumok lebonyolítása
-kommunikáció az ügyfelekkel
-workshopok és tanácsadások lebonyolítása
-Potenciális munkavállalók, távoli bedolgozók, tanácsadók interjúztatása

Végül pedig a legjobb módja az ismertség növeléséhez, ha Közvetített Hangouts-beszélgetést indítunk. A téma bármi lehet, sikersztoriktól kezdve a gyakori problémák elhárításáig. Ezzel növeljük a szakmai hozzáértésünkről kialakított képet is!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s