Youtube vs Facebook videó – A teszt 1. rész

A téma ismét a Youtube és a Facebook küzdelme, azonban ezúttal saját tesztet indítunk. Nemrég új online reklámfilmet készítettünk ügyfelünk, a Schneider számára, amely a héten debütált, ezzel kapcsolatosan versenyeztetjük meg a két platform által nyújtott lehetőségeket.

Van egy tollad?

Célcsoport az egyetemisták, a koncepció pedig azt, a hallgatói körökben folyamatosan jelenlévő problémát mutatja be, hogy állandó hiánycikk a toll. A diákok folyamatosan kéregetik kölcsön egymástól az íróeszközöket, abba viszont senki nem gondol bele, hogy mit él át ilyenkor a toll egy átlagos nap alatt. A kisfilmből mindez kiderül.

A videó egy komplex kampány része, amely később több hostess promócióban és Facebook játékban teljesedik ki. A filmet párhuzamosan terjesztjük a Youtube és Facebook felületén is ugyanolyan erőforrás ráfordítással, úgyhogy most pontosan ki fog derülni, hogy melyik platform milyen eredményt hoz. A kampány lezárása után egy újabb cikkben megosztjuk a tapasztalatainkat, addig is itt lehet követni a kampányt: https://www.facebook.com/schneiderpen.hu

A videó Youtube-on

A videó Facebook-on

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s