Facebook hirdetések abc-je 2. rész

A Facebook hirdetések abc-je cikkünkben eljutottunk az oldal lájkok gyűjtésére használható hirdetésfajtához. Most nézzük a többit is sorban!

facebook-ads3

blog1

Alkalmazástelepítések számának növelése: Ez akkor érdekes, ha van egy általunk bevezetett mobilalkalmazás és szeretnénk, ha minél többen letöltenék. Be lehet állítani külön iOS és Android rendszerekre. Továbbá ebben a hirdetéscsoportban van az úgynevezett Facebook Canvas is, mely a Facebookra telepített appjainkat reklámozza. Tehát ha a Facebookon indítunk egy játékot, akkor ezzel is lehet népszerűsíteni!

ns

– Az Alkalmazásoddal kapcsolatos aktivitás növelése arra szolgál, hogy a mobilalkalmazásaink használatára buzdítsunk. Érdemes akkor bevetni, ha valami változással, vagy új feature-rel bővül az appunk. Ebben a hirdetéscsoportban lehet targetálni azokra, akik már letöltötték az applikációnkat.

Az esemény résztvevőinek számának növelése önmagáért beszél, akkor használatos, ha a Facebookon létrehozott eseményünket szeretnénk promózni.

Az ajánlattal élő emberek számának növelése: ha weboldalunkon leárazunk valamit, esetleg kupon beváltására van lehetőség, akkor érdemes ezt a hirdetési formát választani. Az ajánlatot itt, a hirdetéskezelőn keresztül is létrehozhatjuk. Szükség van egy olyan linkre is, mely a weboldalunkon a leárazott termékekhez vagy a kupon beváltásához vezet.
Példa: sample

Videomegtekintések elérése: a Facebookra feltöltött videóinkat népszerűsíthetjük ezáltal.

Ezzel a végére is értünk a Facebookon használható hirdetésfajtáknak, természetesen ezeket lehet kombinálni is a nagyobb népszerűség elérésének érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s