Google ≠ Android

Route 85 címmel indít új videósorozatot hamarosan a Google, kifejezetten iOS fejlesztők számára. A videó nem titkolt célja, hogy szorosabbra fűzze a kapcsolatokat az almás mobilplatformon tevékenykedő fejlesztőkkel, illetve leszámoljon azzal a téves imázzsal, miszerint a Google teljesen az Android mellett kötelezte el magát.

google-apple-logoEz a legtöbbünkben élő kép persze közel sem nélkülöz minden alapot, a két vállalat igen erős szálakkal kötődik egymáshoz, exkluzivitásról azonban ennek ellenére sem beszélhetünk, a Google számos applikációja megtalálható az App Store-ban, nem beszélve az iOS fejlesztők rendelkezésére bocsájtott SDK-król. Valamiért azonban mégsem tekint szinte senki iOS cégként a Google-re, ezen hivatott változtatni a tervezett, csak és kizárólag iOS fejlesztőknek szóló online sorozat.

A beharangozó videó mindenesetre tökéletesre sikerült, gyönyörűen tart saját maga elé görbe tükröt a keresőjéről elhíresült vállalat. Az egyes részekben a tervek szerint nem csak az új SDK-k bemutatására kerül majd sor, hanem a Google saját fejlesztőmérnökei is megosztják gondolataikat, illetve értékes tippjeiket.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s