Új Facebook applikáció a Csoportokra!

Szinte minden Facebook felhasználó tagja valamilyen Facebook Csoportnak is. A Csoportok tökéletesen alkalmasak például arra, hogy családtagok tartsák egymással a kontaktust, ha messze élnek egymástól, de különböző projektek üzemeltetésére, programok szervezésére, vagy ugyanolyan érdeklődési körrel rendelkező emberek gyűjtőhelyeként is használható, ahol eszmét cserélhetnek, még ha nem is ismerik egymást személyesen.

groups-icon

Ennek fényében a Facebook bevezetett egy új applikációt, mely segít könnyebben és gyorsabban elérni a Csoportokat, melyeknek tagjai vagyunk.

Hogyan működik?
Az alkalmazást ingyenesen le lehet tölteni az App Storeból vagy a Playből, be kell jelentkezni a Facebookos felhasználónkkal és készen is vagyunk. Megnyitva az applikációt az összes Csoportot, melynek tagjai vagyunk egy képernyőn láthatjuk. Legfelül vannak a leggyakrabban használtak, hogy könnyebben és gyorsabban tudjunk tájékozódni a Csoportjaink között.

groups-ios-home

Az appon belül könnyen létre is hozhatunk új Csoportot, amihez csak a Create gombra kell nyomnunk.

groups-android-create

A lenti menüsoron nyomon követhetjük az értesítéseinket, könnyen beállíthatjuk a Settingsben azt is, hogy mely értesítéseket szeretnénk látni. Van továbbá egy új Discover elnevezésű menüpont is, mely további releváns csoportokat javasol lakhelyünk, eddigi Csoportjaink és barátaink Csoportjai alapján.

groups-android-discover

A fő Facebook applikáción belül természetesen ugyanúgy lehet használni a Csoportokat a telefonunkról, ám ez az új alkalmazás gyorsabb és hatékonyabb elérést kínál számunkra, hogy ne maradjunk le semmi fontosról, ami a kedvenc csoportjainkban történik.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s